Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Møbelbutikk / Showroom Stockholm

I vår møbelbutikk på Tegnérgatan 4 kan du se hele GADs brede utvalg av møbler, kombinert med inspirerende kunst og vårt håndplukkede utvalg av interiør. Følg med her på nettsiden, noen ganger har vi åpninger og happenings da vi også har kampanjepriser på utvalgte møbler eller hele sortimentet!

G.A.D. Stockholm
G.A.D. Stockholm
G.A.D. Stockholm

Svenskproduserte tremøbler i naturmaterialer

GAD bygger alle møbler i solide materialer som bjørk, eik, kalkstein, granitt og skinn. Dette gjøres for hånd fra bunnen av i vårt snekkerverksted på Gotland. Overflatebehandling gjøres med miljøvennlig linolje eller såpe som standard. Les mer om møbelproduksjon her.

Utvalgte interiørdetaljer

Vi streber etter å være en møbelbutikk med et stort utvalg av kvalitetsprodukter. Andre merker vi samarbeider med er Eldblå, Kasthall, Klong, Bergs Potter, Skultuna, Våges, Libeco, Kristina Stark, Skruf, Big Pink, Eduards Accessories, Quod, L:A Bruket, Lindell & CO, Örsjö lighting, Luce Plan, Secto Design, Konsthantverk, Paradisverkstaden, Lindform, Tove Adman og mange flere.

Fole lenestol Clint Clint

Hold kontakten med oss

Vil du vite enda mer om hva som skjer i vår møbelbutikk, få tips og råd om å innrede eller ta vare på møblene dine eller kanskje inspirere andre med dine bilder og ideer, er GAD også tilgjengelig på Instagram og Facebook .

GAD Stockholm
Tegnérgatan 4
113 58 Stockholm

Tlf 08-545 480 08
gadstockholm@gad.se

Våre åpningstider:

Tirsdag – fredag ​​11.00–18.00

Lørdag 11.00–16.00

Kunst og skulptur

Vi har ofte pågående utstillinger av utvalgte kunstnere. Vi har alltid kunst og skulptur til salgs av noe slag.

Finn oss på Tegnérgatan 4

G.A.D Tegnérgatan Stockholm
Neste innlegg