Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Priser
Alle priser er oppgitt i svenske kroner (SEK) inkludert mva.

Salg
Varer i butikken er til salgs i Sverige. Ønsker du å kjøpe en vare og få den levert til utlandet, kan du kontakte vår butikk i Visby på visby@gad.se.

Ordrebekreftelse
En ordrebekreftelse på bestillingen din vil bli sendt til deg via e-post innen én virkedag etter bestillingen.

Emballasje
Vi ønsker å beskytte miljøet og gjenbruker derfor mest mulig emballasje som vi har fått fra andre leverandører når vi pakker forsendelsene våre. Det kan derfor være logoer etc. på emballasjen fra andre merker enn de du har bestilt. Imidlertid kommer produktet alltid i originalemballasjen. Forhåpentligvis synes du, i likhet med oss, at det er bra å redusere kostnadene, for eksempel fraktkostnadene, og at resirkulering er til rett tid.

Betalingsmetoder
Vi tilbyr flere betalingsalternativer som faktura, kortbetaling og delbetaling gjennom Klarna. Du finner Klarnas fullstendige vilkår i kassen.

Shipping
Fraktkostnaden er SEK 49 for bestillinger under SEK 500 fra vårt GAD Details-sortiment. Bestillinger for minst SEK 500 sendes gratis.

Det er også mulig å hente varen i vår butikk i Visby på Klosterbrunnsgatan 1A, 621 56 Visby, som selvfølgelig er gratis uansett kjøpesum.

Våre møbler leveres alltid fraktfritt til kant- eller eiendomsgrense.


Leveringsmåte

Bestillinger fra fra vårt sortiment GAD Details sender pakker med Schenker til nærmeste utleveringssted med mindre annet er angitt på produktsiden (noen varer sendes på paller). Varer som skal sendes på pall sendes til kundens hjem med Schenker. Schenker vil da gi beskjed før levering. Innlevering ikke inkludert.

Maling og tapet fra Farrow & Ball sendes direkte fra England.


Leveringsbekreftelse

Vi sender deg en leveringsbekreftelse via e-post i forbindelse med at varene forlater oss.


Angrerett

Alle produkter unntatt våre møbler kan returneres innen 14 dager etter at du har mottatt din levering. Gjelder ikke hvis produktets nærmeste beskyttende emballasje er ødelagt.

Våre møbler kan ikke returneres da de er laget spesifikt for kunden.

Angreretten gjelder ikke for vårt outletsortiment.

Som kunde har du alltid 14 dagers angrerett etter fjernavtaleloven. (GJELDER MEN IKKE VÅRE MØBLER).

Dette betyr at dersom du kjøper en vare på Internett, har du mulighet til å heve kjøpet innen 14 dager fra den dagen du mottok varen. Vær oppmerksom på at dette ikke inkluderer Farrow & Ball maling og tapeter eller skreddersydde gjenstander som møbler laget direkte for deg. Kontakt oss alltid via e-post på shop@gad.se før du returnerer varen. Brevet skal inneholde ordrenummer, eventuelt fakturanummer og hvilke varer du ønsker å returnere.

Returvarene skal være ubrukte og i originalemballasje med tilhørende emballasje. Fri retur gjelder varer sendt som pakke (ikke pall). En returfraktseddel er vedlagt i pakken. Retur kan ikke gjøres som oppkrav eller etterkrav. Det er også mulig å legge igjen varen hos GAD Butik & Showroom i Visby på Klosterbrunnsgatan 1A.

Hvis du angrer på kjøpet og sender/returnerer en vare til oss, vil varekostnaden bli refundert av Klarna.
En ordre som leveres med Schenker og ikke hentes innen 14 dager, returneres til GAD for din regning.

Leveringstid
Normal leveringstid innen Sverige for lagervarer er for tiden 2-7 virkedager for vårt utvalg GAD-detaljer.

Skulle leveringstiden av en eller annen grunn vise seg å være lengre enn 30 dager for utvalget fra GAD Details, har du rett til å kansellere kjøpet. Vi vil selvfølgelig informere deg om leveringsforsinkelser.

Møblene våre har 6-10 ukers leveringstid fordi de lages på bestilling av våre snekkere.


Klager og garanti
Alle produkter har ett års garanti og tre års reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven. Garantien gjelder fra produktets opprinnelige kjøpsdato og i Sverige. Kjøpskvittering eller ordrebekreftelse må fremvises. Hvis varen er defekt eller om vi har sendt feil vare, står vi for returportoen. Kontakt oss så snart som mulig eller senest innen 14 dager på shop@gad.se dersom du ønsker å klage.

Husk å pakke varen godt, på samme måte som da den kom, da du står for transporten. Varen skal alltid returneres til GAD Avhengig av type feil sender vi enten en ny vare, utfører en reparasjon eller erstatter varens kostnad.

Transportskader
Dersom transportskader skulle oppstå ber vi deg melde skaden til vår kundeservice via e-post shop@gad.se. Vi følger det svenske konsumentverkets retningslinjer og rapporten må gjøres innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha lagt merke til feilen.

Reservasjon
Vi forbeholder oss retten til eventuelle unøyaktigheter i prisinformasjon, produktinformasjon og lagerbalanse. Vi forbeholder oss retten til å korrigere uriktige opplysninger i etterkant, også etter at kjøpet er gjennomført.

Personvernerklæring i henhold til GDPR
Vi bruker personopplysningene du oppgir når du legger inn bestillingen for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Vi dokumenterer også visse kommunikasjoner vi har med deg via telefon eller e-post, for å gi deg den beste servicen og følge opp dine saker. Informasjonen som lagres er navn, adresse, e-post, telefonnummer og IP-adresse. Betaler du med faktura gjennom Klarna, lagres fødselsdatoen din.

Aktiebolaget Gotland Art & Design AB bruker kryptert kommunikasjon via SSL for å sikre at dine personopplysninger er beskyttet ved kjøp. Kredittkortinformasjon håndteres kun av Klarna i en sikker og kryptert forbindelse. Når vi håndterer dine personopplysninger, jobber vi også i henhold til en intern sikkerhetspolicy utviklet for å sikre at vi overholder gjeldende lovkrav.

Dine personopplysninger håndteres kun av Aktiebolaget Gotland Art & Design AB og partene som er involvert i håndteringen av kjøpet ditt. Dine personopplysninger vil ikke bli delt med uautoriserte personer.

Når du har godtatt våre kjøpsvilkår, og dermed også vår personvernerklæring, vil dine personopplysninger bli lagret hos oss i syv år. Som kunde har du rett til å kontakte oss for å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, muligheten til å oppdatere disse eller få dem slettet.

Cookie-filer
Denne nettsiden bruker "informasjonskapsler". En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å lagre på datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å analysere nettstedbesøk og videreutvikle nettsideopplevelsen og for å gi en besøkende tilgang til ulike funksjoner. Det vil ikke skade datamaskinen din.

Du kan velge å slå av informasjonskapsler i nettleseren din. Disse innstillingene kan påvirke noe av funksjonaliteten til nettstedet, og vi ber deg være oppmerksom på at dette kan føre til at nettstedet ikke fungerer som det skal.

Anti-SPAM policy
Vi deltar ikke i å sende SPAM eller søppelpost.

Firmainformasjon

Aksjeselskapet Gotland Art & Design AB
Hästgatan 10
621 56 Visby
Org.nr: 559456-8809