Signert svensk møbelhåndverk siden 1997

Signert svensk møbelhåndverk siden 1997

Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.


Personvernerklæring i henhold til GDPR

Vi bruker personopplysningene du oppgir når du legger inn bestillingen for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Vi dokumenterer også visse kommunikasjoner vi har med deg via telefon eller e-post, for å gi deg den beste servicen og følge opp dine saker. Informasjonen som lagres er navn, adresse, e-post, telefonnummer og IP-adresse. Betaler du med faktura gjennom Klarna, lagres fødselsdatoen din. Gute Art & Design AB bruker kryptert kommunikasjon via SSL for å sikre at dine personopplysninger er beskyttet ved kjøp. Kredittkortinformasjon håndteres kun av Klarna i en sikker og kryptert forbindelse. Når vi håndterer dine personopplysninger, jobber vi også i henhold til en intern sikkerhetspolicy utviklet for å sikre at vi overholder gjeldende lovkrav. Dine personopplysninger håndteres kun av Gute Art & Design AB og partene som er involvert i håndteringen av kjøpet ditt. Dine personopplysninger vil ikke bli delt med uautoriserte personer. Når du har godtatt våre kjøpsvilkår, og dermed også vår personvernerklæring, vil dine personopplysninger bli lagret hos oss i syv år. Som kunde har du rett til å kontakte oss for å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, muligheten til å oppdatere disse eller få dem slettet.

Cookie-filer

Denne nettsiden bruker "informasjonskapsler". En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å lagre på datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å analysere nettstedbesøk og videreutvikle nettsideopplevelsen og for å gi en besøkende tilgang til ulike funksjoner. Det vil ikke skade datamaskinen din. Du kan velge å slå av informasjonskapsler i nettleseren din. Disse innstillingene kan påvirke noe av funksjonaliteten til nettstedet, og vi ber deg være oppmerksom på at dette kan føre til at nettstedet ikke fungerer som det skal.

Anti-SPAM policy

Vi deltar ikke i å sende SPAM eller søppelpost.

Firmainformasjon

Gute Art & Design AB, Hästgatan 10, 621 56 Visby Org. nummer 556548-4770