Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Standard stoff

Våre møbler kan alltid velges med hvilket stoff du ønsker. Det er fordelen med egen produksjon og et tett samarbeid med tapetsereren. Uansett hvilket stoff du velger, bør du tenke på å velge et møbelstoff av høy kvalitet som vil vare i mange år både i funksjon og utseende. Et stoffs holdbarhet måles i Martindale. En veiledende verdi for møbler i hjemmemiljø er vanligvis minst 15 000 Martindale og for et offentlig miljø bør den være minst 30 000 Martindale.

Ulike materialer har forskjellige egenskaper. Et ullstoff anses vanligvis som det beste og mest naturlige valget. Ullen er slitesterk, motstår flekker og brenner dårlig. Det føles kjølig når det er varmt ute og varmer når det er kaldt. Et ullstoff trenger ikke å behandles med et flammehemmende middel. Vårt standardstoff består av 100 % merinoull og har en slitestyrke på mer enn 55 000 martindale. De tre gråtonene passer godt til både bjørk og eik.

Lær

Vi har valgt ut tre forskjellige skinn som våre standardskinn. Den er mørkebrun og svart fra Elmo og et naturlig skinn fra Tärnsjö garveri.

Skinnet fra Elmo heter Elmosoft og finnes i mørkebrun nr. 93129 eller svart. Elmosoft er et mykt og smidig semianilinskinn med høy komfort kombinert med god slitestyrke. Elmosoft passer for både hjemme og offentlige miljøer. Synlige insektbitt og arr fra legede sår gir skinnets elegante karakter.

Skinnet fra Tärnsjö er et lett ufarget naturlig skinn som er vegetabilsk garvet. Det nakne skinnet lar all naturligheten til huden komme frem. Det naturlige skinnet er ekstremt mykt og smidig, men er følsomt for fett og smuss og kan endre farge i direkte sollys. Over tid vil læret få en vakker patina.

Andre skinnfarger er også tilgjengelige. Kontakt oss for et tilbud.

Standardtyg
Forrige innlegg
Neste innlegg