Signert svensk møbelhåndverk siden 1997

Signert svensk møbelhåndverk siden 1997

Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

Standard farger

Farge som vekker følelser

Vi maler produktene våre med vannbasert og miljøvennlig maling fra Syntema.

Vi har ni standardfarger, men kan også imøtekomme andre forespørsler dersom du kontakter oss.

Se våre standardfarger i bildene i collagen nedenfor:

Øverste rad fra venstre:

  • Övide vitrine i Östergarn blå, Stelor vitrine og Endre krakk i Visby rød, Högklint kommode i Brucebo grønn. Roma-benk i Slite-grå
  • Vanlig bord med vaser i Bungenäs grått
  • Ala skrivebord i Eksta grønt

Nederste rad fra venstre:

  • Lansa stoler i Norsta Auren hvit
  • Fole lenestol i Kutkäldu sort
  • Ala små bord, det høyere i Furillen grått, det nederste i Bungenäs grått
G.A.D Standard farger

Vi er også forhandlere av hele Farrow & Ball sortimentet av maling og tapet

Akkurat som oss, bruker Farrow & Ball tradisjonelle metoder og de beste ingrediensene for å produsere sine genuine produkter.

Tapetene er håndtrykt på miljøvennlig FSC-merket papir med egen miljøvennlig farge, (konvensjonelle tapeter trykkes med blekk) som gir dem en unik overflate med vakker tekstur.

Da John Farrow & Richard Ball begynte å lage maling i Dorset, England, ble de raskt kjent for sin høye kvalitet. Da utviklingen i verden gikk mot billigere akryl- og plastmaling, valgte Farrow & Ball å ikke hekte på den trenden. I dag har Farrow & Ball mange lojale kunder og utstillingslokaler over hele verden, men selv i dag er hele produksjonen i Dorset.

All maling er miljøvennlig med lavt eller minimalt VOC-innhold, noe som gjør at malingen lukter veldig lite og tørker raskt. Fargen er testet og oppfyller kravene til trygge leker. Foreldre kan male barnas rom, møbler og leker med god samvittighet.

Hemmeligheten bak Farrow & Balls imponerende fargedybde ligger i kjemien. Det høye innholdet av pigmenter, det rike harpiksbindemidlet og temperaturbestandige ingredienser er nøkkelen til det uslåelige resultatet. Hver batch som produseres, uansett hvor liten eller stor, kontrolleres med samme nøyaktighet for å fastslå at den oppfyller de skyhøye kravene til selskapet.

Det brukes mye tid på å utvikle fargene til paletten, som inkluderer 132 farger. De har alle fortjent sin plass. De ikoniske navnene på fargene har en historisk sammenheng eller en egen historie å fortelle.

Vil du ha et fullfargekart?

Ta kontakt med butikken i Visby, 0498-248230 eller visby@gad.se.
Vi sender den til deg gratis.

Standardfärger
Forrige innlegg
Neste innlegg