Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Et GAD-møbel tar tid å lage

Vår produksjon har sitt hjerte i vårt eget snekkeri i Hemse på Gotland. Her jobber våre snekkere med alt fra å sage opp råtømmeret som kommer inn til bygging av møbler, overflatebehandling og pakking. Det er en jobb med en rekke grep som må gjennomføres før møblene er klare.

Å bygge et møbel fra bunnen av krever stort håndverk og kunnskap om materialene. Du starter med å sortere og sage opp råvirket som kommer inn. Treverket er av høyeste karakter og har tørket lenge. Deretter sorteres bitene etter farge og velges for de ulike delene som skal inngå i møblene.

Delene produseres i maskiner med høy presisjon. Små serier produseres om gangen av hvert møbel. Det er gjort for å få full kvalitetskontroll. Alle møbler produseres etter kundens bestilling.

En ansvarlig snekker følger med hvert møbel. Når snekkeren er fornøyd med resultatet, signerer han møblet og skriver dato og serienummer på det. Alle møbler produsert av oss er derfor sporbare.

Delene settes sammen og dører og skuffer slipes individuelt på sin spesifikke plass. Alle skuffer og dører er nummerert bak slik at de alltid havner på rett plass. Møbler som har skuffer på rekke og rad har skuffefronter hentet fra samme trestykke. På den måten kan du følge kornet over frontene. Det bidrar til et harmonisk utseende og er et bevis på at det er et dyktig og nøye håndverk som ligger bak.

Beslagene er laget av rustfritt stål og slipes i flukt med fronten uten å brenne veden. Skuffene har skyvelister i bøk, som gjør at de kan lukkes med kun et lett trykk på kanten. GAD-merket er ytterligere et bevis på at møbler har bestått kvalitetskontrollen og er ekte.

Alle detaljer er nøye gjennomtenkt for både å bidra til funksjonalitet, høy kvalitet og holdbarhet og være vakre å hvile øynene på.

En G.A.D-möbel tar tid att tillverka
Neste innlegg