Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

GAD Gøteborg arrangeres av - Charlotte Olsson

Lørdag 2. september får GAD Gøteborg på Postgatan 31 besøk av kunstneren Charlotte Olsson under en åpning mellom kl. 11-16.

Bak Charlottes gledelige kunstverk ligger et skjult budskap. Det handler om å utnytte det som allerede finnes og være forsiktig med jordens ressurser. Med gamle blonder, plastavfall fra havet og andre resirkulerte materialer, skulpturerer hun fargerike kunstverk og mønstre.

Charlottes kunst er representert i både private og offisielle samlinger. Hun har tidligere stilt ut på blant annet Hollywood Road Gallery og Decorative Art Fair i London, og hun er en av få svensker som har hatt separatutstilling på European Council for Human Rights i Strasbourg.

Dette er hva Charlotte sier om kunsten sin:

"Med kunsten min ønsker jeg å spre glede og ettertanke. Motivene og fargene er livsbekreftende, men bak ligger et viktig budskap. All kunsten min er skulpturert av resirkulert materiale. Det er et symbol på at vi skal være redde for mor. jord og vise respekt for alt som lever. Akkurat som alt som er levende kommer bare i en utgave, så lager jeg kun kunsten min som original. Når jeg får materialet i hånden snakker det til meg og forteller meg hva det vil være, det er en utrolig inspirerende følelse av å være bindeleddet mellom det som har vært og det nye livet. Å gjøre en forskjell."

Se mer på www.charlotteolsson.se

Utstillingen vises mellom 2. september og 14. oktober 2023.

Varm velkomst!

Adresse: Postgatan 31, Gøteborg

Åpningstider: tirsdag-fredag ​​kl 11-18, lørdag 11-16

G.A.D Göteborg gästas av  - Charlotte Olsson
Forrige innlegg
Neste innlegg