Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Krakker og benker

Det er vanlig å ha minst én krakk eller benk i et hjem. Den er selvfølgelig praktisk og god å ha, men tilfører også skjønnhet og følelse til et rom. Å kunne sitte komfortabelt når du tar på deg skoene i hallen, eller å kunne kaste føttene opp på en vakker krakk når du koser deg med en god bok i en komfortabel lenestol. Vår egen klassiker, den vakre og tidløse Fårö-krakken, har eksistert siden GAD startet og bærer prisen "Outstanding Swedish Form".

Andre pall
Andre pall høy
Mafrids benk
Fårö benk
Fårö pall

Sirkularitet og bærekraft

I møblene våre fremheves de vakre løsningene av finsnekring og egenskapene til naturmaterialer. De gir også svært robuste og holdbare konstruksjoner, noe som betyr lang levetid.

Det at vi jobber med massive naturmaterialer og naturlige overflatebehandlinger gir også den enorme fordelen at møblene enkelt kan vedlikeholdes, stelles og renoveres. Om nødvendig til og med gjenopprettet til ny tilstand, flere ganger.

Begrepet bærekraft rangerer høyt hos oss, ikke minst i våre materialvalg. Vi bruker hovedsakelig massiv eik og bjørk, som er supplert med lammeskinn fra gårdene på Gotland. Vi jobber også i vegetabilsk garvet skinn fra Tärnsjö Garveri og Elmo, samt ull fra Klippans ullfabrikk. Overflatebehandlingen er alltid miljøvennlig, vi bruker gjerne olje men kan også tilby vannbasert lakk og maling.

Laget for hånd i solide materialer

Uansett om du er ute etter ekstra sitteplasser eller en fotskammel, er mulighetene mange. Uansett hva du velger vil du få et vakkert møbel som er laget for hånd, her hjemme i Sverige, i solide materialer. Alle GADs møbler er signert av en ansvarlig snekker før de forlater snekkerbutikken, noe som garanterer håndlagde møbler av høyeste kvalitet.

«Min ambisjon er å skape vakre og vellagde møbler i solide materialer, så langt unna slitasje som mulig. Et tradisjonelt svensk møbelhåndverk med utprøvde og holdbare teknikker som lar møblene leve lenge, generasjon etter generasjon."

– Kristian Eriksson, designer