Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Holdbarheten varer lengst

For mer enn 20 år siden startet GAD med ideen om møbler som kan forandre verden. Møbler uten snarveier som ikke bare varer gjennom livets reise, men som også går i arv fra generasjon til generasjon. I 20 år har kundene våre vist oss at vi ikke er de eneste som tror på tidløs design og bærekraft.

Derfor fortsetter vi å produsere ærlige møbler i solid materiale i vårt snekkerverksted på Gotland. Fordi bærekraft er veldig viktig og fordi ærlighet varer lengst. Vi i GAD produserer møbler slik det ble gjort tidligere. Vi kombinerer design med et gotlandsk preg, ekte naturmaterialer og ekte håndverk.

Alle møbler produseres i eget snekkerverksted i Hemse på Gotland. Noen av Sveriges dyktigste møbelsnekkere jobber her, og deres arbeid er gjennomsyret av tradisjonelt møbelhåndverk med utprøvde og holdbare teknikker som galvanisering, gjennom tapper og faseslipte skjøter.

Begrepet bærekraft rangerer høyt hos oss, ikke minst i våre materialvalg. Vi bruker hovedsakelig massiv eik og bjørk som er supplert med gotlandsk kalkstein fra Burgsvik, lammeskinn fra øyas gårder, sort granitt, stål og glass. Overflatebehandlingen er alltid miljøvennlig, vi bruker gjerne olje men kan også tilby vannbasert lakk og maling.