Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Klinte konfigurator

For deg som ønsker å lage din helt egen Klinte i vårt fleksible modulsystem, er en digital konfigurator tilgjengelig for å lette utformingen av møblene dine.

I konfiguratoren velger du størrelse, tresort, overflatebehandling, ben, topplate og dører. Når du er ferdig kan du skrive ut et dokument som PDF med all informasjon og priser.

Du kan skrive ut dokumentet og ta det med til nærmeste butikk eller forhandler når du legger inn bestillingen (unike produkter bestilt fra modulsystemet kan ikke bestilles via nettsiden).

Klinte møbelsystem

Klinte møbelsystemer har vokst med flere nye modeller og består nå av alt fra hyller i ulike høyder til skjenker, vitrineskap, skjenker og nattbord.

I perioden 20. februar - 20. mars feirer vi våre nye modeller med introduksjonspris på vår populære skjenk Klinte modell 2 med hele 10 % prisavslag. Den reduserte prisen gjelder på nettsiden, i våre butikker og hos våre forhandlere.

Klinte Model 1 - liten hylle
Klinte modell 2 - skjenk
Klinte modell 3, skjenk med skap (to rom brede)
Klinte modell 3 - skjenk (fire rom bred)
Klinte modell 4 - skjenk
Klinte modell 5 - skjenk
Klinte modell 6, vitrineskap
Klinte modell 7 - høy hylle
Klinte modell 8 - nattbord

Hva passer deg?

Tre eller plate? Ben i messing, eller kanskje tre? I vårt fleksible modulsystem skaper du et individuelt møbel ved å velge størrelse, tresort, overflatebehandling, ben, topplate og dører som passer dine behov. Prøv å bygge dine egne møbler i vår konfigurator ovenfor.

«Min ambisjon er å skape vakre og vellagde møbler i solide materialer, så langt unna slitasje som mulig. Et tradisjonelt svensk møbelhåndverk med utprøvde og holdbare teknikker som lar møblene leve lenge, generasjon etter generasjon."

– Kristian Eriksson, designer