Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

SOFFBORD

Møbler fra GAD er for deg som setter pris på design og tradisjonelt håndverk, og som investerer i bærekraft ved å velge svenskproduserte møbler i massivtre som kan vedlikeholdes i generasjoner.

Våre salongbord lages for hånd i henhold til din bestilling. Velg mellom populære Hejnum og Bläse med flytende bordplater, minimalistisk Furillen eller stilig Fjaugen.

Sommertilbud:
Ikke gå glipp av vårt sommertilbud, fra 15. juni til 15. august tilbyr vi 10 prosent prisavslag på alle sofabord.

Hejnum salongbord 120x60
Hejnum salongbord 135x60
Hejnum salongbord 85x85
Hejnum salongbord rundt 90
Bläse salongbord, ellipse
Bläse salongbord 82x50
Bläse salongbord 160x50
Furillen rundt salongbordet 90
Furillen salongbord, nyreform
Furillen ovalt salongbord
Furillen rundt salongbord 60
Bläse Schackbord 50x50

Holdbarheten varer lengst

GADs møbler er produsert i Sverige. I møblene våre fremheves de vakre løsningene av finsnekring og egenskapene til naturmaterialer. De gir også svært robuste og holdbare konstruksjoner, noe som betyr lang levetid.

Det at vi jobber med massive naturmaterialer og naturlige overflatebehandlinger gir også den enorme fordelen at møblene enkelt kan vedlikeholdes, stelles og renoveres. Om nødvendig til og med gjenopprettet til ny tilstand, flere ganger.

Begrepet bærekraft rangerer høyt hos oss, ikke minst i våre materialvalg. Vi bruker hovedsakelig massiv eik og bjørk, som er supplert med lammeskinn fra gårdene på Gotland. Vi jobber også i vegetabilsk garvet skinn fra Tärnsjö Garveri og Elmo, samt ull fra Klippans ullfabrikk. Overflatebehandlingen er alltid miljøvennlig, vi bruker gjerne olje men kan også tilby vannbasert lakk og maling.

Laget for hånd i solide materialer

Enten du trenger en overflate for å sette kaffekoppen fra deg eller plass til å vise dine favorittdingser, tilbyr GADs utvalg mange alternativer. Uansett hvilket bord du velger vil du få et vakkert håndlaget møbel som er laget her i Sverige, i solide materialer.

GAD produserer møbler slik det ble gjort tidligere. De kombinerer design med solide materialer og ekte håndverk. Noe av Sveriges dyktigste arbeider innen tømrerfaget. møbelsnekkere og deres arbeid er gjennomsyret av et tradisjonelt møbelhåndverk med utprøvde og holdbare teknikker som galvanisering, gjennom tapper og avfasede møter. Fine snekkerløsninger resulterer i svært robuste og slitesterke konstruksjoner med lang levetid.

Alle GADs møbler er signert av en ansvarlig snekker før de forlater snekkerbutikken, noe som garanterer håndlagde møbler av høyeste kvalitet.

«Min ambisjon er å skape vakre og vellagde møbler i solide materialer, så langt unna slitasje som mulig. Et tradisjonelt svensk møbelhåndverk med utprøvde og holdbare teknikker som lar møblene leve lenge, generasjon etter generasjon."

– Kristian Eriksson, designer
Bläse soffbord, ellips | Soffbord | G.A.D