Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

GAD arrangeres av - Emma von Brömssen

Vi vil gjentatte ganger gi våre kunder muligheten til å møte spennende gjester i våre butikker. Vi kaller det " GAD gjestet av ".

Først ut er GAD Gøteborg, der mønsterdesigner Emma von Brömssen besøker butikken og viser frem sin verden av mønstre på tapet, tekstiler og porselen.

Emma grunnla merket sitt i 2008 på vestkysten. Holdbarhet og kvalitet er noen av egenskapene som kjennetegner både merket og designerens produkter. Kombinasjonen av harmoniske, nordiske fargetoner og mønstre inspirert fra naturen, gjør at designen hennes får hjemmet til å føles levende. I 2016 ble Emma von Brömssen kåret til årets stjerne av Elle Decoration.

Lørdag 6. mai får innbyggerne i Gøteborg en unik sjanse til å møte Emma, ​​høre mer om arbeidet hennes og se et stort utvalg av produktene hennes. For å feire dette litt ekstra byr vi på boble og kake på dagtid. Butikken på Postgatan 31 er åpen mellom kl 11-15 på lørdag. Utstillingen står til 30. juni.

Emma von Brömssen er den første av gjestene du vil få muligheten til å møte i våre butikker. Vi kommer til å introdusere nye gjester i fremtiden, så hold øye med kanalene våre. Og hvis det er en bestemt person du ønsker å møte, vennligst kontakt gad@gad.se.

Hjertelig velkommen til GAD Gøteborg lørdag 6. mai!

G.A.D gästas av - Emma von Brömssen
Forrige innlegg
Neste innlegg