Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

GAD arrangeres av - Sten Retlev

GAD arrangeres av - Sten Retlev

Vi tilbyr jevnlig våre kunder muligheten til å møte spennende gjester i våre butikker. Vi kaller det " GAD gjestet av ".

Torsdag 1. juni får GAD Stockholm besøk av kunstneren Sten Retlev. Mellom 12.00-18.00 er du velkommen til åpningen på Tegnérgatan 4, hvor du har mulighet til å møte Sten og oppleve og høre mer om hans kunst. Utstillingen står til 19. august.

Slik beskriver Sten selv sitt arbeid: «Maleriene mine fremkaller en følelse og atmosfære knyttet til et bestemt sted i stedet for å avbilde en eksakt likhet. Med farge, struktur og en palettkniv lager jeg et bilde av steder jeg har besøkt. Farge på farge, lag på lag, jeg skraper og river. Spor av forrige overflate vises og gir maleriet en unik karakter. Arbeidet mitt fokuserer på de uventede detaljene og måtene det naturlige miljøet er skapt på. Bli med og opplev stedene ved hjelp av mine malerier! Jeg bruker akryl og mixed media sammen med en palettkniv på linlerret".

Vi kommer til å presentere flere gjester i fremtiden, så følg med på kanalene våre. Og hvis det er en spesiell person du ønsker å møte, vennligst ta kontakt på gad@gad.se.

Hjertelig velkommen til GAD Stockholm på Tegnérgatan 4 torsdag 1. juni!

Sten Retlev
Forrige innlegg
Neste innlegg