Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Se GAD i nytt utstillingshus

Ha det fint! I sommer kan du se og oppleve vårt møbelhåndverk i et ekte hjemmemiljø, skapt av Frida Ramstedt som driver Sveriges største interiørblogg Trendsenser - i Sommarnöjens nyeste utstillingslokale i Ljugarn, Gotland.

Etterspørselen etter Sommarnöjens flotte, modulære eller plassbygde hus er stor på Gotland, og de har allerede bygget rundt tretti hus på øya. For å lettere møte kundene inviterer de nå til nytt showroom i naturskjønne Ardre like utenfor Ljugarn.

Huset de bygde er 50 kvadratmeter stort, og av «Sommer»-modellen. Frida Ramstedt, Trendenser, fikk i oppdrag å dekorere huset og valgte møbler fra GAD, som vi selvsagt synes er fantastisk gøy - og resultatet ble virkelig slående! Gå til Ardre og se det store bildet i sommer! Utstillingsrommet er tilgjengelig som nedenfor.

Fredag ​​8. juli kl 12 inviterer Sommarnöje også til premierevisning, med ekspertdialog hvor du kan få svar på alle dine spørsmål om hus, arkitektur, bygge- og byggetillatelsesbestemmelser!

Foto av Frida Ramstedt for @Trendenser

Åpningstider i visningshuset i sommer:

8. juli kl 12-15 – Premierevisning med ekspertdialog!
9. juli kl 12.00-14.00
13. juli – Forhåndsbestill visning
19.-22. juli 12.00-15.00
10. august – Bestill visning på forhånd

Send e-post til visnings@sommarnojen.se om du ønsker å se huset på et annet tidspunkt så skal vi prøve å ordne det.

Se G.A.D i nytt visningshus
Forrige innlegg
Neste innlegg