Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

GAD Gøteborg – vår nye butikk!

Velkommen til å oppleve GAD i Gøteborg!

Fra 1. juni 2022 holder vi til på Postgatan 31 i Gøteborg sentrum. Her gleder vi oss til å møte nye og gamle GAD-venner og snakke om "ekte møbler", laget for hånd i slitesterke naturmaterialer av høyeste kvalitet.

Vi har et romslig og nyoppusset lokale, fylt med både spennende nyheter og kjære klassikere fra snekkeriet i Hemse hjemme på Gotland.

brissund

Opplev holdbare og massive naturmaterialer som kan elskes og verdsettes i generasjoner. Tidløs design og tradisjon.

Gad

I butikken vil du bli møtt av Charlotte og andre som tidligere har jobbet i butikken vår i Visby. Vi er stolte og glade for å jobbe med Charlotte, som brenner for svensk møbelhåndverk og vilje representere GAD på beste måte: Med utmerket service!

En annen morsom ting: Adressen vår er i en del av Gøteborg hvor det er mye som skjer akkurat nå! Vi gleder oss til å være med og bidra til en deilig og levende bydel!

Hjertelig velkommen til å besøke oss!

GAD GØTEBORG


Ardre fra Ardre.

Vårt lokalproduserte tømmer som så bygges her på øya.
Mer lokalprodusert enn dette blir det ikke. Ardresetting er utført i denne versjonen av Gotlandsk kjernefuru dyrket og saget i Ardre menighet, kun tjue minutter fra snekkeriet vårt.iver
ardere avstenging

Åpningstider:

Tirsdag-fredag: 11.00-18.00

Lørdag: 11.00-16.00

GAD Gøteborg
Postgatan 31
411 06 Gøteborg
Organisasjonsnummer: 559345-5628
Telefonnummer: 0730985419

G.A.D Göteborg Postgatan 31
Forrige innlegg
Neste innlegg