Handlevogn

Det er ikke mulig å handle på denne siden. Kontakt din nærmeste forhandler.

I vår butikk finner du våre møbler av høyeste kvalitet med nøye utvalgte materialer – bygget av våre snekkere på Gotland siden 1997.

Klinte møbelsystem

Klinte møbelsystem er en serie pene oppbevaringsmøbler preget av vår kjærlighet til heltre og fint snekkerarbeid.

GADs designer Kristian Eriksson har et tidløst og stilig formspråk som fremhever de vakre løsningene til finsnekkerarbeid og egenskapene til naturmaterialer.

I tillegg til å være vakre detaljer, gir de fine snekkerløsningene svært robuste og holdbare konstruksjoner.

GAD arbeider utelukkende med massive naturmaterialer og naturlige overflatebehandlinger, noe som gir den enorme fordelen at møblene enkelt kan vedlikeholdes, stelles og renoveres. Og om nødvendig gjenopprettet til ny tilstand, flere ganger.

Klinte møbelsystemer tilbyr både effektiv og vakker oppbevaring som pryder sin plass i alle hjemmets rom.

Møbelsystemet tilbyr ferdige standardmodeller samt mulighet for at du kan lage dine helt egne Klinte-møbler i vår konfigurator.

Nedenfor kan du også bla gjennom Klintebroschyren for å få inspirasjon og ideer om oppbevaring.

GAD produserer alle møbler i Sverige.

Klinte Model 1 - liten hylle
Klinte modell 2 - skjenk
Klinte modell 3, skjenk med skap (to rom brede)
Klinte modell 3 - skjenk (fire rom bred)
Klinte modell 4 - skjenk
Klinte modell 5 - skjenk
Klinte modell 6, vitrineskap
Klinte modell 7 - høy hylle
Klinte modell 8 - nattbord

Klinte konfigurator

For deg som ønsker å lage din helt egen Klinte i vårt fleksible modulsystem, er en digital konfigurator tilgjengelig for å lette utformingen av møblene dine.

I konfiguratoren velger du størrelse, tresort, overflatebehandling, ben, topplate og dører. Når du er ferdig, kan du skrive ut et dokument som PDF med alle data og priser. Du kan skrive ut dokumentet og ta det med til butikken når du legger inn bestillingen.

Hva passer deg?

Tre eller plate? Ben i messing, eller kanskje tre? I vårt fleksible modulsystem skaper du et individuelt møbel ved å velge størrelse, tresort, overflatebehandling, ben, topplate og dører som passer dine behov. Prøv å bygge dine egne møbler i vår konfigurator ovenfor.

«Min ambisjon er å skape vakre og vellagde møbler i solide materialer, så langt unna slitasje som mulig. Et tradisjonelt svensk møbelhåndverk med utprøvde og holdbare teknikker som lar møblene leve lenge, generasjon etter generasjon."

– Kristian Eriksson, designer